PatrikeNs BLOGG

PatrikeNs BLOGG

Vad är detta?

Detta är version 2 av PatrikeNs officiella blogg. Här kan även DU bli medlem och ta upp saker som hänt dig och rör PatrikeN. Hör av dig till honom för att få ett konto! Information om trackback, tryck här!

En lista.

ListorPosted by Patrik Bergström Sunday, January 28 2007 19:34:32

Carin har publicerat en hel del listor på sin blogg, jag passar på att sno en av dem o fördriva lite tid.

--------------------------------------------------

Hur gammal är du och vad känner du inför din ålder? Jag är 24, ingen ålder egentligen, fast jag inbillar mig att utseendet förändras drastiskt osv.

Vilket stjärntecken är du och hur typiskt detta är du? Kräfta, stämmer väl till viss del. Jag e vovve i det kinesiska horoskopet också. Jag är nog speciellt på både det ena o andra sättet.

Vilka frågor brinner du (eller har åtminstone brunnit) för? Brinner väl inte för några frågor alls egentligen.. men har lite idéer på hur sossarna skulle kunna styra upp arbetsbristen efter nästa val. För det är faktiskt ett faktum att de vinner nästa val...

Är det sant att man kan tyda en människa efter musiksmak? Jodå, till en viss del. Det är ju så att man ofta väljer musiktyp efter humör o sinnesstämning. Jag antar om man har en sinnesstämning som lutar hyffsat permanent åt ett specifikt håll, då kommer man även att lyssna på den typen av musik. Det finns ju folk som anpassar sin livsstil efter musiken de lyssnar på.. eller tvärtom.. sen finns de såklart dem som bara lyssnar på musiken för att det poppar bra.

Hur radikalt har din musiksmak förändrats de senaste fem åren? Inte speciellt mycket egentligen. Jag gillar fortfarande samma musik som jag gjorde när jag var liten, men jag har nog blivit mer tolerant och mer av en allätare med åldern. Det finns för det mesta guldkorn i alla musikstilar.

Vi har alla våra gränser. Du skulle aldrig umgås med någon som lyssnade på och faktiskt tyckte om...? Det spelar ingen roll, så länge samma låt går på repeat hela dagarna. Jag antar att jag skulle tappa humöret lite o klättra på väggarna då. Jag har VÄLDIGT lätt för att tröttna på låter snabbt. I övrigt får folk lyssna på vad de vill, sålänge de låter mig lyssna på vad jag vill. smiley

Har du fått höra att du liknar en annan person? Vem?Anser du att du gör det? Ja, en hel del faktiskt. Mest som taskiga raggningsrepliker. Ross i vänner, Antonio i Sunset Beach, John Dorian i Scrubs. Frodo i Lord of the Rings.. o Markoolio. Vet inte riktigt om jag jag ska hålla med. Jag tycker mest att det låter tragiskt. Typiskt är iaf en full tjej som klänger på en med kåtglansiga ögon o säger:
"Åååh, jag känner igen däjj.. du är kändis va.. du är iaf lik han.. ååååh vad heter han.. han är iaf skitsnygg". Alla har nog råkat ut för det, roligt fastän det inte är så seriöst.

Vilken figur i ”The Simpsons” påminner mest om dig? En blandning av Ned Flanders o Mr Burns. Konstig, men snäll o elak på samma gång.

Vem skulle spela huvudrollen i filmen om ditt liv? Zach Braff skulle bli perfekt.

Behåller du helst dina bilder i färg eller svartvitt? Färg (man kan alltid göra det svartvitt i efterhand).

Hur fotogenisk är du på en skala 1-10? 5, beror på lite i vilken form jag är i, vinkel o humör. Just nu är jag nog inte så fotogenisk.

Vilken sorts människor stör du dig allra mest på? Ingen och alla. smiley Även det är väldigt beroende på humör. Jag kan såga folk i min omgivning ordenligt. Jag är känd att vara ärlig o säga vad jag tycker. smiley Men nu har jag inte sagt så mkt på ett tag. Beror väl på ett annat socialt klimat.

Vilka är de värsta misstagen man kan begå då man skriver en text? Det är inte så blodigt egentligen. Beror lite på vad man skriver o så. Formella och allmänt viktiga texter o skrifter ser man gärna någorlunda strika o korrekta. I övrigt så tycker jag att det är viktigare att få fram budskapet. Visst, jag kan vara språkpolis ibland o påpeka särskivningar, kommatering o de/dem, men jag mördar ingen pga av det. Faktum är att jag slarvar så mkt med det själv numera att jag knappt vet hur det ska vara längre. Min blogg är ett ypperligt bra exempel på att jag har blivit slapp på det svenska språket. Ett exempel är att jag skriver väldigt mkt "..." istället för att använda kommatecken o bryta av meningar korrekt. Carin kommer döda mig.

Låt oss vara fåfänga för ett slag; hur ser din absoluta drömkvinna/drömman ut? Jag är inte så utseendefixerad (faktiskt!). Det är nog så att jag skiljer på sexuellt attraherande utseende och ett i övrigt attraherande utseende. En jävligt snygg häck o fina former lockar såklart fram mina primitiva instinkter.. (som jag egentligen inte gömmer.. utan finns där hela tiden).

Jag är fastnar mer för charm o utstrålning än fysiska former. Nuppa korkade blondiner e trevligt i all ära, men inte mycket mer. Det krävs lite mer för att man ska trivas och dela vardagen med en annan person.

En kombination av båda två vore såklart en killer, men det är nog att höja ribban för högt.
...eller ja.. tjejer har överlag riktigt trevliga rumpor. ;)

Vilken klädstil är mest smaklös? Ptja, man får nog klä sig hur som helst, bara det är snyggt och passar i den miljön där man är. Svår fråga egentligen. Svårt att plita ner definitionen på vad som är snyggt. Det får blir ett senare projekt.

Hur skulle du helst klä dig om du bara hade möjlighet? Ptja, som jag gör nu antar jag.

Vilka skönhetsprodukter använder du regelbundet? Inga skönhetsprodukter alls. Jag är grymt snygg iaf.

Dömer du människor efter deras utseende? Nopps, utseende kan ge en fingervisning, men jag dömer inte förrän jag lärt känna personen. Jag är såklart väldigt analyserande o så. Så om du träffat mig så har jag säkerligen brutit ner dig i detalj för att veta exakt hur du fungerar. Det är charmigt hoppas jag. ;)

Väger du mer eller mindre än dina föräldrar? Mindre.

Äter du en matsked färsk hundspillning för 1.000:-? Det tror jag inte. Lägg på några nollor o en hel del sprit. Då kommer jag vara rik, packad o illamående.

Om tillfället gavs att äta en maträtt gjord på människokött, skulle du ta det? Vet inte, med lite taco-kryddor på kanske. Kött e väl kött antar jag.. o kan man äta en kossa så.. Frågan e väl om man kan ta den psykiska smällen efteråt.

Vilket fordon åker du helst bara för att komma bort? Cykel. Det är mys att cykla bort från stan o långt ut på landet o så. Avkopplande, man blir glad av det.

Hur fånigt är egentligen rökförbudet på en skala 1-5? Det e bra, rökning är bara en trevlig o onyttig ovana.

Visslar du bättre än du sjunger? Både och. Jag sjunger inte falskt, men jag skulle nog inte vinna Idol. Jag är nog inte tillräckligt flexibel.

Läser du hellre än du skriver? Läser. Jag har tappat lusten för att skriva.

Nämn en enda superkraft du önskar dig besitta? Kommer inte på ngt just nu.

Hur pass laglydig är du och varför? Sådär. Jag lever nog inte som jag lär. Jag är nog svensson-lydig, d v s gör det som verkar rimligast.

Vilket brott anser du vara allvarligast? Våldtäkt. Att kräka någon på det viset är nog förödande. Det färgar nog personligheten resten av livet. Ni kanske undrar varför jag inte svarade mord?

Ptja, mord kan vara motiverat, det kan inte våldtäkt vara. Jag skulle nog kunna mörda en våldtäktsman o ändå känna gott samvete. Jag gjorde ett ev. framtida offer en tjänst isf.

Vilket är ditt absoluta drömyrke? Vet inte riktigt.

Hur skall du göra för att förverkliga dina framtidsplaner? Göra det som behövs antar jag. smiley

Dricker du must? hellre ett glas julmust än ett glad cola iaf.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.