PatrikeNs BLOGG

PatrikeNs BLOGG

Vad är detta?

Detta är version 2 av PatrikeNs officiella blogg. Här kan även DU bli medlem och ta upp saker som hänt dig och rör PatrikeN. Hör av dig till honom för att få ett konto! Information om trackback, tryck här!

Fiffigt

FinurligtPosted by Patrik Bergström Wednesday, January 24 2007 16:56:20

Pillar lite smått med hemsidan nu. Jag e fascinerad av sidor som man måste logga in på, speciellt eftersom det e så drygt att behöva logga in här o där. Eftersom jag är så sadistiskt lagd så tänkte jag att jag självklart måste ha något liknande på min sida.

I grova drag så kommer min sida att ha en seriös framsida med viktiga länkar, Curriculum Vitae o så, sånt som man vill att företag o viktiga personer ska se. Framsidan har även en liten ruta där man ska kunna logga in.. här börjar det oseriösa.. här ska allt barnsligt, pinsamt o andra onödiga saker finnas. En liten finess jag pillar med just nu är att jag ska presentera en sammanfattning av det senaste inlägget som alla mina bekanta har skrivit i sin blogg. Testmojjen jag har gjort funkar fint.. det verkar lovande. smiley Nu frågar ni er säkert vad meningen är.. ? Jo, ett smidigt sätt att läsa allas bloggar utan att behöva surfa runt på olika sidor. Jag kommer nog ha mest nytta av den själv.. eftersom jag ofta glömmer att läsa dem.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.