PatrikeNs BLOGG

PatrikeNs BLOGG

Vad är detta?

Detta är version 2 av PatrikeNs officiella blogg. Här kan även DU bli medlem och ta upp saker som hänt dig och rör PatrikeN. Hör av dig till honom för att få ett konto! Information om trackback, tryck här!

Fixidola!

VardagsjoxxPosted by Patrik Bergström Saturday, May 30 2015 20:09:59
Regn regn.. Både bra och dåligt, men när det är helg så vill man kunna vara ute, speciellt då man har Timothy hemma. :) Förhoppningsvis ordnar vädret upp sig i veckan. Jag håller på att bygga om min altan, fixar nytt fint tak och passar på att måla om vindskivor och fasad på samma gång. Det senare var lika bra att göra, eftersom det blir svårt att nå när altantaket sitter uppe. Jag har en massa saker planerade som jag vill göra, byta lite golv, byta värmepump.. men just nu undrar jag om kag inte ska leja bort golvslipning av furugolvet i allrummet. Det skulle bli hiskeligt fint, speciellt med de nya tapeterna. :-D Nåväl, regndagar så får jag fortsätta sickla och lacka trösklar och göra annat småfix. :) I vinter kan det eventuellt bli en ny värmepump till ÖV, men det beror på hur kallt det blir. Jag är inte så mkt på ÖV längre sedan jag blev ensamboende, men så fort det blir någon som hänger där igen så ska det kompletteras med mer värme omedelbums! Jag funderarar även på att markisolera torpargrunden så att golve blir något varmare på vintern. Åldersbeständig plast och cellplastblock is the shit! Värmeekonomiskt så har förra årets åtgärder gjort att jag bara förbrukade 1/3-del enegi än tidigare år, å andra sidan var det en väldigt mild vinter Hmmmm.... :-D återstår att se denna vinter.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.