PatrikeNs BLOGG

PatrikeNs BLOGG

Vad är detta?

Detta är version 2 av PatrikeNs officiella blogg. Här kan även DU bli medlem och ta upp saker som hänt dig och rör PatrikeN. Hör av dig till honom för att få ett konto! Information om trackback, tryck här!

Money, money

VardagsjoxxPosted by Patrik Bergström Friday, March 06 2015 22:59:32
Sjukt, jag tjänar 5000kr i månaden på att bo själv. Mat, el osv har gått ned 5000kr i månaden av att bo själv, sjukt. Betyder bara att man har haft en parasit i närheten innan, en energislukare, har haft det på känn, men jag har inte velat att det.. så jag har förträngt det. Utgifterna talar sitt iaf, no doubt. Jag har bara jobbat drygt 90% senaste månaderna men ändå gått rejällt +. :) jag har inte end räknat in det jag sparat på att amortera av och förändrat på olika sätt ekonomiskt, jag bor i princip gratis ensam med sju rum, sjukt! Samma pengar som jag betalade för ett rum innan. :) jag har hittat några investeringar som gör att det blir än billigare och till sjukt bättre komfort än nu, fastän jag har haft bäst komfort hittills detta år. :) saker flyter på när folk inte kan utnyttja.det har alltid visat sig finnas en anledning till allting som händer. I der här fallet så har mina ögon öppnats för någon som jag alltid respekterat mot alla odds, som jag litat på, fastän intuitionen säger emot. Jag hade tydligen fel denna gång.jag inbillade mig att det var den enda person jag mött någonsin som hade "Det", någonting inom mig sa det första gången jag såg personen, det har alltid känts så, trots en massa år, men det var tydligen fel.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.