PatrikeNs BLOGG

PatrikeNs BLOGG

Vad är detta?

Detta är version 2 av PatrikeNs officiella blogg. Här kan även DU bli medlem och ta upp saker som hänt dig och rör PatrikeN. Hör av dig till honom för att få ett konto! Information om trackback, tryck här!

Hemma.

VardagsjoxxPosted by Patrik Bergström Wednesday, December 01 2010 17:56:39

Idag är jag hemma, känns konstigt och ensamt. Det känns faktiskt som om kvällen ska pågå i en evighet som jag ska tillbringa i min ensamhet. Märkligt ändå, jag brukar föredra ensamhet, men just nu gör jag inte det. F t sitter jag på en stol och funderar på hur jag ska fördriva tiden.. eventuellt så satsar jag på att baka pizza. Det blir toppen till matlåda och det som blir över kan jag frysa in o använda en annan gång.

Jag tror iofs inte att det är ensamheten som oroar mig. Det är snarare så att det är oron för att ensamheten ska bli bestående som gnager smått inombords.

Nu till något helt annat. Jag köpte en julstjärna (lampan inte blomman) på fot som jag ska ha i köksfönstret, en besvikelse. :( De julstjärnor som jag kommit i kontakt med innan är de som mina päron haft när jag var liten. Man vek liksom ut den här pappersstjärnan som var klädda på någon form av ståltråd.. o sen så tvinnade man ihop ändarna på något vänster.. så att de satt ihop.. ...tror jag.. :D
I vilket fall, moderna stjärnor har en magnet på var sida, o tanken är nog att de ska snäppa ihop. En fin tanke, men magneterna är inte starka nog. Jag stod bra länge innan jag lyckades snäppa ihop min stjärna.. varefter jag ställde den i fönstret. TJOFF, så vek stjärnan ihop sig igen. Nu efter många om o men så har jag lyckats snäppa ihop den igen, men jag är rädd att komma åt den varje gång jag är i köket. :)

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.