PatrikeNs BLOGG

PatrikeNs BLOGG

Vad är detta?

Detta är version 2 av PatrikeNs officiella blogg. Här kan även DU bli medlem och ta upp saker som hänt dig och rör PatrikeN. Hör av dig till honom för att få ett konto! Information om trackback, tryck här!

Bua

VardagsjoxxPosted by Patrik Bergström Tuesday, September 14 2010 01:01:58
Hmm det tog sin lilla tid att åka till Varberg. jag åkte ca 18.00 och var framme 00.30. Vägen kantades av problem, bl a så fastnade jag bakom en transport. Det var en sån bred last- transport.. Som rullade fram i 50 på en 110väg. Ekipaget tog upp 1 1/2 fil så det gick inte att köra om. Jag puttrade på bakom dem i mil efter mil. Slutligen gav de upp och körde åt sidan. Ett annat exempel på problem är att jag fick fel adress. Knappade in den på min gps i telefonen och var lycklig. När återstående tid till sludestination närmade sig 5min så var blev jag än lyckligare. Jag var oerhört trött och såg fram emot hotellet. Jag kollade mig omkring där jag var... Bondgårdar.., småvägar... När gpsen signalerade mål så stod jag vid två plåtskjul och en gammal båt. Jag hade hamnat i en håla vid namn Bua. Jag kollade upp adressen hos Eniro och inte en bokstav stämde. En timme och flera svordomar senare har jag hittat rätt. Nu ligger jag i en provisorisk tältsäng och lyssnar på Lasse snarka och Niklas skita. Livet är fint ibland... Nu om något så hade jag velat ligga omslingrad med henne.0

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.