PatrikeNs BLOGG

PatrikeNs BLOGG

Vad är detta?

Detta är version 2 av PatrikeNs officiella blogg. Här kan även DU bli medlem och ta upp saker som hänt dig och rör PatrikeN. Hör av dig till honom för att få ett konto! Information om trackback, tryck här!

Botten upp.

ViktigtPosted by Patrik Bergström Wednesday, September 08 2010 20:45:41

Jag börjar komma till det läget när det inte finns mer att skriva. Det kan bara konstateras att hon har en bild av mig som skiljer sig från verkligheten. Eftersom jag inte får någon möjlighet att visa att det faktiskt är fördomar hon har om mig.. så börjar det kännas lönlöst. Det känns som om hon inte vill.. även om jag så skulle lyckas få fram ett skriftligt intyg av gud att hon faktiskt har fel i det här fallet. Skälet till detta vet jag inte, rädsla, en inre röst, taskig spådom, dåliga tidigare erfarenheter med andra, råd eller brist på känslor.

Jag vet faktiskt inte, jag förstår faktiskt inte heller.. vet nog för lite för att kunna förstå antar jag. Bollen ligger i vilket fall i hennes hand, hon ger intrycket av att hon tänker släppa bollen och gå.. ..men jag hoppas ändå att hon ger det en chans.. och försöker tänka ur en annan synvinkel.. eller vad som nu behövs.. och inser att.. för att vinna stort så måste man chansa.. det finns inga genvägar.

Jag kan bara komma på en.. iaf för tillfället.. som haft en sån bild som hon har om mig.. och det var Emelie. Hon hade något starkt emot mig länge.. tills hon på något sätt lärde känna mig. Hon var så fast bestämd att jag var på ett visst sätt.. att hon inbillade sig att hon upplevde mig sån. När hon en dag släppte det av någon anledning så insåg hon att hon haft fel. Nu behöver inte vara så i det här fallet.. men ändå, jag förstår itne annars.

Trots mina tidigare erfarenheter av förhållanden så ger åtminstone jag ett nytt förhållande nya chanser. Saker och ting brukar inte visa sig vara så som man tror i början.

Min blogg har blivit en jävla massa malande om mina känslor just nu... jag tror det har blivit dags att ta en paus i skrivandet igen. Min kreativa sida har stagnerat.. o jag vet inte längre vad jag kan skriva.. jag tror jag har fått ur mig hur jag känner nu.

Om jag fortsätter att skriva så blir det i min privata dagbok, världen behöver inte veta allt om mitt liv.

Ifall det här är mitt sista inlägg för ett tag så säger jag; på återseende.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.