PatrikeNs BLOGG

PatrikeNs BLOGG

Vad är detta?

Detta är version 2 av PatrikeNs officiella blogg. Här kan även DU bli medlem och ta upp saker som hänt dig och rör PatrikeN. Hör av dig till honom för att få ett konto! Information om trackback, tryck här!

Lördag, ensam, depp, suck. :(

TankarPosted by Patrik Bergström Saturday, September 04 2010 20:06:38

Det blev en trevlig fredagkväll, John och MH kom över o drack öl och snackade lite. :)
Deras tanke var att vi skulle gå ut, men jag hade ingen lust, pallar inte en massa klängiga människor just nu. Vill vara ifred eftersom jag fortfarande tänker på henne. F ö så brukar det bara vara människor som har psykogiska problem som går ut på krogen så tätt inpå. Jag skulle ha svårt att tro att en sån människa hade menat allvar med de känslor han eller hon haft. eller så är det väldigt omogna människor som försöker låtsas som ingenting och dränka känslor med alkohol. Om någon månad eller så ska jag nog palla det, även fast det egentligen inte är så lockande. Det var skönt att de tog det bra, de hade väldigt trevligt hos mig också. Det var skönt att liksom komma tillbaka till livet lite varsamt. :)

Det är kul att kompisar hör av sig nu.. så fort man slutar vara singel så försvinner vännerna.. o när man e singel så kommer alla direkt. Märkligt, men man ser vilka som är ens riktiga vänner iaf.. och inte bara sådana som än 'kompis' med mig när de vill ha något lagat.

Idag är en sån dag då man egentligen bara vill lägga sig.. fastän det inte är dags än. Det går inte att låta bli o tänka när man sitter själv.. må dåligt.. vara ledsen.. knepigt.
Ibland känns det som att det är tråkigt att hon inte har en blogg eller något.. så att man liksom får veta hur hon har det.. o att hon mår bra och är glad.. fast o andra sidan så är jag också glad att hon inte har det.. Det kan ju bli så att man blir ledsen också... men känslan att bry sig om någon som inte bryr sig tillbaka suger verkligen. ..och att jag inte kan låta bli det suger ännu mer. läste i vlt i morse om någon tjej som krockat vid lillhärad.. o hjärtat slår hårt o man är rädd att det är hon.. fastän det troligtvis inte alls är hon.. märkligt ändå.. varför ska jag bry mig om henne egentligen? om det skulle hända henne något så skulle det nog inte bli poppis om jag åkte dit och kollade läget av oro.

Så många problem.. så få lösningar..
Jag borde aldrig ha gett mig in i det här från start.. när jag anade oråd... :(

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.