PatrikeNs BLOGG

PatrikeNs BLOGG

Vad är detta?

Detta är version 2 av PatrikeNs officiella blogg. Här kan även DU bli medlem och ta upp saker som hänt dig och rör PatrikeN. Hör av dig till honom för att få ett konto! Information om trackback, tryck här!

Marianerdjupt

TankarPosted by Patrik Bergström Thursday, September 02 2010 22:39:37

Vad gör man en kväll när man känner sig nere..? man läser loggar!

Jag sparar alla konversationer med allt o alla.. sms, msn, icq, facebook osv.. :) Läste allt gammalt vi skrivit till varann, hon o jag.. fr o m första tillfället.. t o m sista orden, sista gången.. Det gick upp ett ljus.. jag såg något som jag aldrig reflekterat över förut. Antagligen märker man 'det' inte när det kommer utpyttsat i små doser över en längre period. Allt bli uppenbart när man streckläser varje ord i varje konversation som skett. Vad 'det' är tänker jag inte ta upp här, 'det' skall inte hängas ut till allmänn kännedom. Det är nog så enkelt att det stannar hos mig för resten av mitt liv.

I vilket fall som helst.. vilken skillnad i dynamiken på språket och mångfald, på så kort tid. Från egentligen "hur-bra-som-helst" till "Drama-Ångest-Pest", det är sjukt hur svårt det är att glömma vad man egentligen har, eller hade redan dagarna innan. När ögonen väl blir svartmålade så ser man inget annat än svart. Uppenbarligen blir man en helt annan person.. mål och känslor som bara fanns några dagar innan.. eller kanske timmar innan försvinner spårlöst. Det verkar så att man tappar bort själva poängen man hade från början.. "Hur började det egentligen, hur hamnade jag här.. EGENTLIGEN.. var det verkligen en blick av mörker som tog mig hit..?"

Skitsamma.. poängen är bara den att det det är så onödigt, ogenomtänkt.. kanske fegt.. jag vet inte. äsch, jag vet inte vad poängen är.. men i vilket fall så berörde det mig att läsa det.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.