PatrikeNs BLOGG

PatrikeNs BLOGG

Vad är detta?

Detta är version 2 av PatrikeNs officiella blogg. Här kan även DU bli medlem och ta upp saker som hänt dig och rör PatrikeN. Hör av dig till honom för att få ett konto! Information om trackback, tryck här!

Kent-konsert

Wiiiieee!!Posted by Patrik Bergström Sunday, February 17 2008 20:20:42

Wiie.

Jag var på Kent-konsert i Norrköping i Lördags.. skönt att slippa undan melodifestivalhelvetet i Västerås. jag fick tjata som en djur för att få komma bort från jobbet... men jag lyckades. :P

lala.. egentligen har jag inte varit så "PÅ" när det gäller kent-konsert.. men.. lala.. sen ringde Danne mig o frågade om jag skulle hänga på honom o Tommy på konsert.. o så blev det.

Lala.. det va f ö riktigt skönt att komma bort från Västerås ett tag, även om jag var ganska OFF. Jag jobbar nog för mkt o så..

...mindre skönt var det att sova på Dannes köksgolv. Daniel hade ingen extra sovplats o jag hade bara en sovsäck med mig. Helvete va oskönt det är att sova på stengolv.
Jag garderade mig natt två genom att handla en luftmadrass på Jula. Hmm.. natt 2 vaknade jag av att det va hårt igen.. "va i helvete.. har jag ramlat av madrassen?" nej.. skiten läckte o hade blivit helt platt. Två nätter på ett stengolv är inte speciellt mys. :)

Btw.. helgens bästa citat från Danne L: "Nu är jag osäker om jag vill gå, det verkar mest vara en massa märkliga människor som rakat halva huvudet som står och köar"

nästa helg ska jag ut på krogen igen.. det va längesen sist. Danne F ringde mig o frågade om jag ville hitta på något nästa helg. Det ska bli skoj.. träffar inte honom så ofta.. o andra sidan så är vi bara dryga när vi träffas.. o snackar en massa om tiden i lumpen. :P

Wiie.. en sak är iaf säker.. det blir inget Taj Mahal i helgen.. jag diggade Danne F:s kommentar. "Du.. vi går itne till det där skitstället Tajjan.. för då får du gå själv" :D

I could not agree more. :)

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.