PatrikeNs BLOGG

PatrikeNs BLOGG

Vad är detta?

Detta är version 2 av PatrikeNs officiella blogg. Här kan även DU bli medlem och ta upp saker som hänt dig och rör PatrikeN. Hör av dig till honom för att få ett konto! Information om trackback, tryck här!

Balsam för själen

TankarPosted by Patrik Bergström Wednesday, January 16 2008 22:13:50

Jag rotade fram lite gamla hemmabrända cd-skivor som e sådär 7-8år gamla. Oh så underbart det är att lyssna på dem. De känns så genomtänkta o underbart komponerade.. precis rätt låtar o på rätt plats. Jag antar att bara jag skulle tycka det.. men jag vet att jag lånade ut dem några svängar här o där. Det är iaf så att jag får rysningar längs ryggraden när jag lyssnar på dem.. o en trygg känsla på något sätt. Livet var lite annorlunda på den tiden.. lite andra förutsättningar.

Ibland inser jag att jag kanske borde bjuda mer på mig själv, visa mer vad som finns hos mig.. vad som intresserar mig o sånt. Det finns mycket o hämta.. men jag inser det oftast inte förrän vid stunder som denna. :P jag antar att jag tar mig själv alltför givet.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.