PatrikeNs BLOGG

PatrikeNs BLOGG

Vad är detta?

Detta är version 2 av PatrikeNs officiella blogg. Här kan även DU bli medlem och ta upp saker som hänt dig och rör PatrikeN. Hör av dig till honom för att få ett konto! Information om trackback, tryck här!

men lol.. :P

Wiiiieee!!Posted by Patrik Bergström Tuesday, December 25 2007 12:23:45

En kvinna låg sedan flera månader i koma. Sköterskorna i hennes rum såg till att tvätta och bada henne regelbundet. En dag när en av dem tvättade hennes privata delar noterade sköterskan att det gav en liten respons på monitorn när hon rörde kvinnan. Sköterskan provade igen och jo verkligen, kvinnan rörde sig faktiskt. De tillkallade hennes man och förklarade för honom vad som hänt och sa:
- Hur galet det här än låter så kanske lite oralsex kan vara rätt metod att väcka henne ur koman.
Hennes man var mycket skeptisk men sköterskorna försäkrade honom att de skulle dra för draperierna och stänga dörren för att de skulle få vara ensamma.
Maken gick till slut, om än lite motvilligt, med på det och gick in i kvinnans rum.
Efter några minuter planade kvinnans hjärtslag på monitorn ut helt. Ingen hjärtaktivitet alls. Sköterskorna rusade in i rummet och skrek:
- Vad hände?
Mannen svarade:
- Jag vet inte, hon kanske kvävdes?

hah. :D

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Moa-Hanna Andersson Sunday, January 13 2008 04:42:25

OMFG! Det var ju hysteriskt kul! hahaha

Posted by Tommy Tuesday, December 25 2007 17:15:03

haha kod "quk"=)