PatrikeNs BLOGG

PatrikeNs BLOGG

Vad är detta?

Detta är version 2 av PatrikeNs officiella blogg. Här kan även DU bli medlem och ta upp saker som hänt dig och rör PatrikeN. Hör av dig till honom för att få ett konto! Information om trackback, tryck här!

Fest,

Wiiiieee!!Posted by Patrik Bergström Sunday, December 09 2007 20:10:59

Hmm.. jag har såklart jobbat massa som vanligt.. lördag söndag självklart.. men jag hann faktiskt smyga in en fyllekväll på lördagkvällen.. lite förfestande hos Tommy med Anders.. sen bar det av till Skybar... Anders välte ut glas.. så vi skyndade oss därifrån o sprang in på pitchers istället.. där välte jag ut glas istället.. Tommy blev bitter.. snefylla.. o vi bestämde oss för att avsluta kvällen där.

Vi käkade lite burger corner o tog oss till en buss för att komma hem.. ingen taxi av någon anledning. Iaf.. Tommy hoppar på första buss o insisterar på att det är bussen som går förbi honom.. så var inte fallet.. vi hamnade på Skallberget o fick gå hem därifrån. Vi traskade genom Haga o var allmänt bittra. :P

Jag blev riktigt dräggfull tror jag, eller sådär nästan iaf.

Jag har inte bestämt om det var en lyckad festkväll än eller ej.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Patrik Bergström Friday, December 14 2007 18:13:32

Tommy e kass som inte kan posta kommentar. =P