PatrikeNs BLOGG

PatrikeNs BLOGG

Vad är detta?

Detta är version 2 av PatrikeNs officiella blogg. Här kan även DU bli medlem och ta upp saker som hänt dig och rör PatrikeN. Hör av dig till honom för att få ett konto! Information om trackback, tryck här!

Releaseparty.

Wiiiieee!!Posted by Patrik Bergström Friday, February 23 2007 10:37:38

Igår va Anna o jag på releasepartyt för MXP-group. Partyt anordnades i Luna Resort Spacecenter, d v s konstnären Genbergs tillhål. Riktigt trevlig tillställning va det o 4 Flavours uppträdde. Niclas, Mats o Lili presenterade MXP o sig själva o berättade lite om vad de gör. De verkade lite nervösa alla tre, trots att de har flera års erfarenhet av scenjobb. Trallala.. Genberg pratade lite han osså.. han pratade om det röda huset som han ska placera på månen.

Anna, Jag o Dennis hjälpte till så gott vi kunde att tömma baren innan kalaset stängde. Det gick hyffsat... jag tror det fanns en flaska rödtjut.. lite whisky o ngn stänk gin kvar när vi lämnade placet.
Onyktrast av alla på festen blev nog förresten bartendern själv. Han provsmakade alla drinkar han gjorde.. typ kollade ifall det saknades en skvätt av ngnting. Han blev riktigt glad o vinglig i slutet... han bartendern alltså. wiie.

Inatt blev jag inte slagen förresten. Jag har blivit det några gånger tidigare den här veckan.. men den här gången räckte det tydligen att vara putt o grinig på mig o sen en kram o så.

smiley

Blog Image

Riktigt söt faktiskt.

  • Comments(1)//blogg.patriken.net/#post73