PatrikeNs BLOGG

PatrikeNs BLOGG

Vad är detta?

Detta är version 2 av PatrikeNs officiella blogg. Här kan även DU bli medlem och ta upp saker som hänt dig och rör PatrikeN. Hör av dig till honom för att få ett konto! Information om trackback, tryck här!

suck

TankarPosted by Patrik Bergström Monday, November 06 2006 16:21:51

Det är en tjej som raggar på mig.. men jag vet inte... jag e inte intresserad liksom.. jag har någon annan på tankarna hela tiden.. egentligen borde jag verkligen släppa det.. jag vill verkligen att hon ska vara min.. men jag borde inse att hon inte vill ha mig.. kanske e dags att sluta hoppas.. men mitt hjärta vägrar.. vet inte vad jag ska göra..... kan ju inte göra något.. man kan ju inte tvinga någon att tycka om en.
Känns så hopplöst.. hon får mig glad o får mig att känna mig speciell som ingen annan gjort.. Det måste vara något fel på mig. Grejen är den att jag trodde att jag någon gång skulle komma över henne.. men jag känner ju bara starkare o starkare.. känns som om jag skulle göra vad som helst för henne. Nåja.. whatever.. jag får fortsätta låtsas som att jag är iskall och inte känner något.. någon gång måste det ge efter..


Det är fan bra att ha den här sidan.. för det e typ ingen som vet om den.. eller tror att jag skriver något på den.
Ingen bra idé att skriva det där hon kanske läser.. det är bara drygt att läsa sån patetisk smörja liksom.. jag gör bara bort mig då. Tjänar ingenting till iaf.. förutom att hon stör sig mer på mig.

Bra "terapi" annars skulle jag bli galen.

  • Comments(0)//blogg.patriken.net/#post3