PatrikeNs BLOGG

PatrikeNs BLOGG

Vad är detta?

Detta är version 2 av PatrikeNs officiella blogg. Här kan även DU bli medlem och ta upp saker som hänt dig och rör PatrikeN. Hör av dig till honom för att få ett konto! Information om trackback, tryck här!

Olycka.

VardagsjoxxPosted by Patrik Bergström Thursday, September 09 2010 18:22:41

Det föregående inlägget blev uppenbarligen inte det sista. Idag hände något när jag var på väg ner på sta'n för att plocka upp Viktor. Jag skulle precis åka under järnvägsbron vid Pilgatan när det kommer en snubbe tillsammans med en massa plastbitar flygandes framför mig. Hade jag kört lite snabbare så hade jag kanske kört över/på honom.. eller iaf blivit träffad av plastbitar. Det visade sig att det var någon som tappat kontrollen på sin motorcykel och smackat rätt in en stolpe. :S Det såg riktigt illa ut.. o det var en kraftig smäll. Det sprang fram en massa folk.. så jag åkte faktiskt vidare.. men tog upp telefonen o ringde 112. Operatören informerade mig om att det redan ringt 12(!!) st och berättat vad som hänt.. o jag som tyckte jag var snabb. Läste på eftermiddagen i Vlt och såg att han hade klarat sig ganska bra trots allt. Det är bra.

Jag har kommit på mig själv med att hoppa lyckligt av förväntning vid varje sms, email eller liknande som jag får, men jag blir lika nedstämd och ledsen varje gång.

  • Comments(0)//blogg.patriken.net/#post196