PatrikeNs BLOGG

PatrikeNs BLOGG

Vad är detta?

Detta är version 2 av PatrikeNs officiella blogg. Här kan även DU bli medlem och ta upp saker som hänt dig och rör PatrikeN. Hör av dig till honom för att få ett konto! Information om trackback, tryck här!

Söndag.

VardagsjoxxPosted by Patrik Bergström Sunday, September 05 2010 10:51:23
Lördagkvällen blev konstig, jag pendlade mellan att vara glad och ledsen. Blev lite arg och besviken på mig själv. Jag vaknade med ångest.. Det tog verkligen emot att åka till jobbet. Det känns hur tungt och jobbigt som helst att åka dit, liksom håglös och omotiverad. Allt blir bara skit när man inte har ett mål längre, inget att gå och längta efter när arbetsdagen är slut. Jag vill varken vara hemma, på jobbet eller någonstans... det här förtär mig totalt... :(

det är ytterst få tillfällen jag känner mig såhär.. Känns som om jag vill innesluta mig helt. Jag började äntligen släppa på mig och dela med mig av mina känslor och tankar och lita på någon. Nu känns det som om jag aldrig vill göra det mer, det slutar ändå med en kniv i ryggen.

Jag fick ingen hjälp till Strömsholm, slet som ett djur för att få ihop det själv. Nu sitter jag bara och väntar på att det ska börja, det är uppenbarligen en stund kvar. Jag vet inte riktigt vad de ska göra.. men jag har hört något om högvakt.
Plopp-plopp-låten lät bra i högtalrna i vilket fall, men det är nog inte det som ska spelas egentligen.

I vilket fall är det rätt avslappnande här, några tjejer som rider förbi då o då, någon fåglel som kvittrar ibland. Skönt.

Ibland, som nu så känner jag att det skulle vars skönt med ett hus på landet. Ta det lugnt och ägna sig åt sig själv. Jag känner mig taggad på det, kanske bör kika på något om något år. Jag känner mig ganska trångbodd just nu.. o ett garage vore guld.

Jag vill ha semester igen och verkligen inte göra något alls än att ligga på en äng och ta det lugnt.

  • Comments(0)//blogg.patriken.net/#post192