PatrikeNs BLOGG

PatrikeNs BLOGG

Vad är detta?

Detta är version 2 av PatrikeNs officiella blogg. Här kan även DU bli medlem och ta upp saker som hänt dig och rör PatrikeN. Hör av dig till honom för att få ett konto! Information om trackback, tryck här!

De längsta dagarna i mitt liv.

BicePosted by Patrik Bergström Tuesday, August 17 2010 23:15:47
Jag har aldrig älskat någon så som jag älskar henne. Dagarna känns som evigheter... Vill bara sova bort dem.. Det gör så ont. Jag saknar henne. Vill hålla henne nära mig. Saknar när hon sover i mitt knä, jag tycker så mycket om att titts på henne när hon sover, hon är så vacker. Det pirrar i min kropp och jag blir glad.. Det känns som en dröm jag aldrig vill vakna ur. Jag saknar lukten av henne, tryggheten o känslan att ha henne i närheten. Att veta att hon finns där. Saknar hennes ögon, ögon så vackra att man får rysningar, ögon med en intensiv blick av livsglädje. De strålar verkligen. Hennes vackra hår, jag är helt förälskad i det, totalt såld på hennes lockar. Jag älskar det. Det är helt enkelt så perfekt. Jag saknar din kärlek och din tröst, har inte träffat någon som har haft ett sådant tålamod som du kan ha ibland. Du är ärlig och jag har alltid litat på dig, trots att det kan ha verkat annorlunda. Även om du sagt hur du känner, gjort saker dom gjort ont så litar jag på dig. Jag har alltid förlåtit dig, även om du inte förstått det. Alla är olika o jag tror inte vi är mer olika än någon annan. Jag vet att vi hade passat ihop, för jag kände det redan första gången jag träffade dig. Jag kan inte förneka det, jag älskar dig och jag hade så gärna varit en del av ditt liv. Det är så tröstlöst att veta att jag inget kan göra. Jag har förstört ditt liv och jag tillåter mig inte att göra det mer. Det är så svårt att vara utan dig, men jag gör det, för din skull... :(

sista gången jag såg dig så ville jag inte att du skulle se mig. Jag ville inte säga något, jag var rädd för att jag inte skulle kunna hålla emot.. Att jag skulle Rusa fram till dig och hålla om dig. varje gång jag vaknar så hoppas jag på att du ligger bredvid mig och att allting bara var en dröm... Ni tycker nog att jag är töntig som skriver detta, men låt mig vara det i så fall. Låt mig få sörja... Ni vet hur mycket hon betydde för mig.

  • Comments(0)//blogg.patriken.net/#post176