PatrikeNs BLOGG

PatrikeNs BLOGG

Vad är detta?

Detta är version 2 av PatrikeNs officiella blogg. Här kan även DU bli medlem och ta upp saker som hänt dig och rör PatrikeN. Hör av dig till honom för att få ett konto! Information om trackback, tryck här!

Bitterhelg

BicePosted by Patrik Bergström Saturday, October 06 2007 19:14:46

Ödet verkar inte vilja att jag ska ha roliga helger just nu, fastän jag planerar o har mig så skiter det sig totalt när det väl ska till. Den här helgen hade jag planerat att åka till Norrköping, något som jag planerat många gånger förut. Det var iskallt o exakt planerat. Tobbe skulle åka ner o vara med sin tjej.. o jag skulle hånka på ner. Jag hade två reservplaner.. Tommy skulle ner samma dag (han flyttar ju till Nkpg o ska jobba där) så om det sket sig med Tobbe så kunde jag åka med Tommy.. :) OM det nu skulle skita sig så kunde jag ta tåget.. simple as that.. glasklart och idiotsäkert.

Hur blev det nu då?
Jo.. jag vaknar tokförkyld med feber, täppt näsa, fan och hans moster. Jag får ett mail av chefen att jag ska befinna mig på bandyhallen på Rocklunda. Tydligen ska jag på någon kurs och det är tokviktigt att jag är där. Jag släpar mig dit en halvtimme försenad.. men upptäcker att kursen inte börjat. dagen flyter på.. inget händer.. alla sitter o ser på när en kille från Philips i holland mekar med en enorm tv. Killen från Philips frågar mig "ah, will you also attend this course?".. "jaaaaa" svarade jag.. men kursen rann tydligen ut i sanden. Jag vet inte riktigt vad vi skulle lära oss. :)

Titt.. nu börjar jag komma bort från ämnet.

På morgonen så hade jag fått ett sms från Tobbe att det va strul med tjejen o att han inte kunde sticka till nkpg.. fine tänker jag.. då sticker jag med Tommy. Tommy hade tänkt sticka relativt tidigt.. men han väntade snällt på mig tills jag slutade.. eller.. tills jag trodde att jag skulle sluta. Jag fick be honom åka utan mig. :) När jag kommer hem så inser jag att det är lönlöst att åka så sent.. så jag planerar ist att ta tåget ner på lördagen.

När lördagsmorgonen gryr så vaknar jag med fans moster återigen.. den här gången rider hon vilt på mig. Jag antar att heldagen med att sitta i en iskall bandyhall inte hade förbättrat mitt redan taskiga tillstånd. Det var helt enkelt bara att inse att nkpg inte kommer hända. Kass helg.. plöjt igenom serier och filmer... tråkigt som fan.

Underhåll mig? :P

  • Comments(1)//blogg.patriken.net/#post132