PatrikeNs BLOGG

PatrikeNs BLOGG

Vad är detta?

Detta är version 2 av PatrikeNs officiella blogg. Här kan även DU bli medlem och ta upp saker som hänt dig och rör PatrikeN. Hör av dig till honom för att få ett konto! Information om trackback, tryck här!

Jul.

Wiiiieee!!Posted by Patrik Bergström Wednesday, December 23 2015 19:57:32
När saker känns tunga, så är det skönt att det är jul, ledighet samt att ligga i soffan o kramas med sin son o titta på film.

  • Comments(0)//blogg.patriken.net/#post216

Kent-konsert

Wiiiieee!!Posted by Patrik Bergström Sunday, February 17 2008 20:20:42

Wiie.

Jag var på Kent-konsert i Norrköping i Lördags.. skönt att slippa undan melodifestivalhelvetet i Västerås. jag fick tjata som en djur för att få komma bort från jobbet... men jag lyckades. :P

lala.. egentligen har jag inte varit så "PÅ" när det gäller kent-konsert.. men.. lala.. sen ringde Danne mig o frågade om jag skulle hänga på honom o Tommy på konsert.. o så blev det.

Lala.. det va f ö riktigt skönt att komma bort från Västerås ett tag, även om jag var ganska OFF. Jag jobbar nog för mkt o så..

...mindre skönt var det att sova på Dannes köksgolv. Daniel hade ingen extra sovplats o jag hade bara en sovsäck med mig. Helvete va oskönt det är att sova på stengolv.
Jag garderade mig natt två genom att handla en luftmadrass på Jula. Hmm.. natt 2 vaknade jag av att det va hårt igen.. "va i helvete.. har jag ramlat av madrassen?" nej.. skiten läckte o hade blivit helt platt. Två nätter på ett stengolv är inte speciellt mys. :)

Btw.. helgens bästa citat från Danne L: "Nu är jag osäker om jag vill gå, det verkar mest vara en massa märkliga människor som rakat halva huvudet som står och köar"

nästa helg ska jag ut på krogen igen.. det va längesen sist. Danne F ringde mig o frågade om jag ville hitta på något nästa helg. Det ska bli skoj.. träffar inte honom så ofta.. o andra sidan så är vi bara dryga när vi träffas.. o snackar en massa om tiden i lumpen. :P

Wiie.. en sak är iaf säker.. det blir inget Taj Mahal i helgen.. jag diggade Danne F:s kommentar. "Du.. vi går itne till det där skitstället Tajjan.. för då får du gå själv" :D

I could not agree more. :)

  • Comments(0)//blogg.patriken.net/#post154

Pjikk :D

Wiiiieee!!Posted by Tommy Eriksson Sunday, December 30 2007 12:00:20
Igår var pjikk, Johanna och jag på Harrys, Bishops, Taj Mahal och på efterfest hos Jonas Ekroos. Det var roligt. =D Pjikk och jag tog bilder på varandra som vi laddde upp på pjikks bilddagbok.

  • Comments(1)//blogg.patriken.net/#post148

men lol.. :P

Wiiiieee!!Posted by Patrik Bergström Tuesday, December 25 2007 12:23:45

En kvinna låg sedan flera månader i koma. Sköterskorna i hennes rum såg till att tvätta och bada henne regelbundet. En dag när en av dem tvättade hennes privata delar noterade sköterskan att det gav en liten respons på monitorn när hon rörde kvinnan. Sköterskan provade igen och jo verkligen, kvinnan rörde sig faktiskt. De tillkallade hennes man och förklarade för honom vad som hänt och sa:
- Hur galet det här än låter så kanske lite oralsex kan vara rätt metod att väcka henne ur koman.
Hennes man var mycket skeptisk men sköterskorna försäkrade honom att de skulle dra för draperierna och stänga dörren för att de skulle få vara ensamma.
Maken gick till slut, om än lite motvilligt, med på det och gick in i kvinnans rum.
Efter några minuter planade kvinnans hjärtslag på monitorn ut helt. Ingen hjärtaktivitet alls. Sköterskorna rusade in i rummet och skrek:
- Vad hände?
Mannen svarade:
- Jag vet inte, hon kanske kvävdes?

hah. :D

  • Comments(2)//blogg.patriken.net/#post147

från fräckisboken. :P

Wiiiieee!!Posted by Patrik Bergström Tuesday, December 25 2007 11:03:30

En blind man går av misstag in på en lesbisk bar. Han tar sig fram till en barstol och beställer en drink. Efter att ha suttit där en stund och fyllnat till ropar den blinde mannen till bartendern:
- Vill du höra ett blondinskämt?
Baren blir med ens dödstyst. Med mörk hes röst säger kvinnan jämte honom:
- Innan du berättar det där skämtet bör du veta en sak. Bartendern är blond, servitrisen är blond, jag är två meter lång, väger 107 kg, är blond och har svart bälte i karate. Kvinnan som sitter jämte mig är blond och tyngdlyftare och kvinnan till höger om dig är blond och proffsboxare. Så tänk dig noga för innan du berättar historien. Vill du fortfarande berätta den?
Den blinde mannen:
- Näe, inte om jag ska behöva förklara den fem gånger.

:D

  • Comments(1)//blogg.patriken.net/#post146

Fest,

Wiiiieee!!Posted by Patrik Bergström Sunday, December 09 2007 20:10:59

Hmm.. jag har såklart jobbat massa som vanligt.. lördag söndag självklart.. men jag hann faktiskt smyga in en fyllekväll på lördagkvällen.. lite förfestande hos Tommy med Anders.. sen bar det av till Skybar... Anders välte ut glas.. så vi skyndade oss därifrån o sprang in på pitchers istället.. där välte jag ut glas istället.. Tommy blev bitter.. snefylla.. o vi bestämde oss för att avsluta kvällen där.

Vi käkade lite burger corner o tog oss till en buss för att komma hem.. ingen taxi av någon anledning. Iaf.. Tommy hoppar på första buss o insisterar på att det är bussen som går förbi honom.. så var inte fallet.. vi hamnade på Skallberget o fick gå hem därifrån. Vi traskade genom Haga o var allmänt bittra. :P

Jag blev riktigt dräggfull tror jag, eller sådär nästan iaf.

Jag har inte bestämt om det var en lyckad festkväll än eller ej.

  • Comments(1)//blogg.patriken.net/#post142

Du Hast DenDu hast den schönsten arsch der welt

Wiiiieee!!Posted by Patrik Bergström Sunday, December 02 2007 13:41:09
Wiie.. du har det vackraste arslet i världen.. typisk eurodance-hit. :D

http://www.youtube.com/watch?v=njAN4XmmoYM

*lyssna på*

  • Comments(0)//blogg.patriken.net/#post141

Lastberget.

Wiiiieee!!Posted by Patrik Bergström Thursday, November 22 2007 17:20:23
Jag har tillbringat de senaste två dagarna på en konferens i Bålsta.. det va riktigt trevligt.. massa god mat o bra hotell osv. :) Det var riktigt givande.. o dessutom så fick vi skjuta lite lerduvor o vårt lag var såklart bäst. :P

  • Comments(0)//blogg.patriken.net/#post140
Next »