PatrikeNs BLOGG

PatrikeNs BLOGG

Vad är detta?

Detta är version 2 av PatrikeNs officiella blogg. Här kan även DU bli medlem och ta upp saker som hänt dig och rör PatrikeN. Hör av dig till honom för att få ett konto! Information om trackback, tryck här!

Botten upp.

ViktigtPosted by Patrik Bergström Wednesday, September 08 2010 20:45:41

Jag börjar komma till det läget när det inte finns mer att skriva. Det kan bara konstateras att hon har en bild av mig som skiljer sig från verkligheten. Eftersom jag inte får någon möjlighet att visa att det faktiskt är fördomar hon har om mig.. så börjar det kännas lönlöst. Det känns som om hon inte vill.. även om jag så skulle lyckas få fram ett skriftligt intyg av gud att hon faktiskt har fel i det här fallet. Skälet till detta vet jag inte, rädsla, en inre röst, taskig spådom, dåliga tidigare erfarenheter med andra, råd eller brist på känslor.

Jag vet faktiskt inte, jag förstår faktiskt inte heller.. vet nog för lite för att kunna förstå antar jag. Bollen ligger i vilket fall i hennes hand, hon ger intrycket av att hon tänker släppa bollen och gå.. ..men jag hoppas ändå att hon ger det en chans.. och försöker tänka ur en annan synvinkel.. eller vad som nu behövs.. och inser att.. för att vinna stort så måste man chansa.. det finns inga genvägar.

Jag kan bara komma på en.. iaf för tillfället.. som haft en sån bild som hon har om mig.. och det var Emelie. Hon hade något starkt emot mig länge.. tills hon på något sätt lärde känna mig. Hon var så fast bestämd att jag var på ett visst sätt.. att hon inbillade sig att hon upplevde mig sån. När hon en dag släppte det av någon anledning så insåg hon att hon haft fel. Nu behöver inte vara så i det här fallet.. men ändå, jag förstår itne annars.

Trots mina tidigare erfarenheter av förhållanden så ger åtminstone jag ett nytt förhållande nya chanser. Saker och ting brukar inte visa sig vara så som man tror i början.

Min blogg har blivit en jävla massa malande om mina känslor just nu... jag tror det har blivit dags att ta en paus i skrivandet igen. Min kreativa sida har stagnerat.. o jag vet inte längre vad jag kan skriva.. jag tror jag har fått ur mig hur jag känner nu.

Om jag fortsätter att skriva så blir det i min privata dagbok, världen behöver inte veta allt om mitt liv.

Ifall det här är mitt sista inlägg för ett tag så säger jag; på återseende.

  • Comments(0)//blogg.patriken.net/#post195

Upp som en sol, ned som en pannkaka.

ViktigtPosted by Patrik Bergström Wednesday, September 08 2010 06:58:31

Jag försöker bita ihop, hennes röst får mig att lugna ner mig och bli harmonisk, åtminstone en dag. Idag känns det som att jag behöver en ny dos..

Varför ska det vara så svårt att tro på mig? varför har du av alla människor fått en helt annan bild av mig? Det känns inte helt rättvist att bli dömd för något som inte är sant. Det hade varit lättare att både förstå och smälta om det fanns en poäng.

Det känns inget vidare att den här bloggen har blivit ångestdrypande.

  • Comments(0)//blogg.patriken.net/#post194

Nu ska det skällas!

ViktigtPosted by Tommy Eriksson Friday, January 04 2008 17:59:13
Är det bara jag som tycker att Patrik är fruktansvärt dålig på att skriva härinne?
Skäms!!
smileysmiley

  • Comments(1)//blogg.patriken.net/#post149

Öj!

ViktigtPosted by KIIIIIIIINKY! Wednesday, September 05 2007 21:14:46
Glöm inte den 28:e. Du kommer inte klaga ;) Sug kuk pårej

  • Comments(0)//blogg.patriken.net/#post124

Bengt

ViktigtPosted by Patrik Bergström Tuesday, April 17 2007 09:58:19

Tjongar snart upp en fin bildserie hur Bengt kom till förra året. smiley

Den kommer att finnas under http://pics.PatrikeN.net precis som vanligt. smiley

  • Comments(0)//blogg.patriken.net/#post96

Barasånivet

ViktigtPosted by Patrik Bergström Friday, March 02 2007 22:40:36

Det absolut perfekta stället att placera ett vinglas hos Anna är på toalettknoppen.. alltså den knappen man drar/trycker på för att spola på.

Den e nog gjord för att hålla ett vinglas. smiley

Erik o Carro har förresten gjort varsin frisyr på mig.. båda två gjorde snebena o bad mig klippa min hockey.. dvs mitt mkt lockiga nackhår.

  • Comments(1)//blogg.patriken.net/#post80

Tajjen

ViktigtPosted by Patrik Bergström Saturday, February 10 2007 14:09:59

Gaaaaaaaah.. jag ser ut en TRANSVESTIT.. Jag får inte bort den J*vla kajalen!!!!!!!!!!

Igår va jag på Tajjen med Anna.

Jag blev bästis med någon kille som hade "grymma kontakter".. han pratade värdetransportrån o så. Snubben va nog lite överförfriskad.

Jag hade inga goda ord att säga om Tajjan innan o jag har inte goda ord att säga nu heller.
Olika folk dras till olika ställen helt enkelt

Blog Image.

  • Comments(4)//blogg.patriken.net/#post68

Dokumentär

ViktigtPosted by Patrik Bergström Friday, January 26 2007 19:18:18

Anna befallde mig att titta på några klipp av "I en annan del av Köping" idag.. det fick mig att inleda en kort konversation med Belinda... som ju har sina rötter i Köping. Resultatet av konversationen blev att munktorpsborna inte kan rå för hur de ser ut. I övrigt så ere ett bra exempel att på inavel inte är bra, systrar o bröder som ligger med varandra kan resultera i avkomma med sjukdomar.

Sammanfattning: Det är bra med grävande reportage som Efterlyst, Insiders, I En Annan del av Köping och Kalla Fakta. Program som visar hur det är i små hålor i världen... Knutby.. Ransta.. Munktorp.. i say no more. smiley

  • Comments(0)//blogg.patriken.net/#post58
Next »