PatrikeNs BLOGG

PatrikeNs BLOGG

Vad är detta?

Detta är version 2 av PatrikeNs officiella blogg. Här kan även DU bli medlem och ta upp saker som hänt dig och rör PatrikeN. Hör av dig till honom för att få ett konto! Information om trackback, tryck här!

Hihi.

FinurligtPosted by Patrik Bergström Saturday, August 25 2007 19:16:30
Jag kom på en sak jag glömde att skriva förut. När jag va i Åmmeberg så kom det plötsligt en permobil med en cementblandare på släp. Det såg väldigt underligt ut. Måste man ha speciellt permobil-körkort för att få ha släp måntro? Om jag en dag måste åka i permobil så ska jag nog starta svart-taxi. :P

oh.. jag upptäckte förresten att Adam Sandler o Vin Diesel är samma person, de ser ju precis likadana ut.. o har nästan lika röster. Det är bara lite hår som skiljer väl.. ;)

  • Comments(0)//blogg.patriken.net/#post119

Fiffigt

FinurligtPosted by Patrik Bergström Wednesday, January 24 2007 16:56:20

Pillar lite smått med hemsidan nu. Jag e fascinerad av sidor som man måste logga in på, speciellt eftersom det e så drygt att behöva logga in här o där. Eftersom jag är så sadistiskt lagd så tänkte jag att jag självklart måste ha något liknande på min sida.

I grova drag så kommer min sida att ha en seriös framsida med viktiga länkar, Curriculum Vitae o så, sånt som man vill att företag o viktiga personer ska se. Framsidan har även en liten ruta där man ska kunna logga in.. här börjar det oseriösa.. här ska allt barnsligt, pinsamt o andra onödiga saker finnas. En liten finess jag pillar med just nu är att jag ska presentera en sammanfattning av det senaste inlägget som alla mina bekanta har skrivit i sin blogg. Testmojjen jag har gjort funkar fint.. det verkar lovande. smiley Nu frågar ni er säkert vad meningen är.. ? Jo, ett smidigt sätt att läsa allas bloggar utan att behöva surfa runt på olika sidor. Jag kommer nog ha mest nytta av den själv.. eftersom jag ofta glömmer att läsa dem.

  • Comments(0)//blogg.patriken.net/#post56

Vad patriken är...

FinurligtPosted by Robban Wednesday, November 29 2006 13:26:44

Undrar om patriken har funderat på att klippa sig... Tycker det vore dumt, han borde skapa sig en riktig 70-tals hippie frisyr istället. För i så fall skulle alla nya människor som inte ännu lärt känna patriken, tro att han är den vardaglige flummaren med några för få grå celler. När har i själva verket är ganska så smart.

Patriken och jag har ju haft den diskutionen några gånger, vem av oss som är smartast, men jag tror inte det handlar om vem som är smartast, utan vem som har bäst förmåga att betrakta sig själv och andra, på ett opersonligt och förutsättnings löst sätt. Att man är opartisk med sig själv. Där tror jag att patriken briljerar, så igentligen är det inte vem som är smartast utan vem som har den störst utvecklade förmågan att använda sina små grå på ett för en själv tillfredställande sätt....

Allt det här är förstås igentligen bara skitsnack för dom flesta, men ändå sånt som jag och patriken kan diskutera... Där har du patriken för mig, en person som man kan ha meningsfulla konversationer med, som inte slutar i monologer då den andra parten inte hänger med längre.

Å andra sidan så har säkert patriken fått utstå en hel del meningslösa diskutioner, åtminstonne när Robban fått i sig för mycket av olika substanser smiley

Har känt patriken i drygt 3-4 år och har märkt att han är i mångt och mycket ganska lik mig, men förstås inte på alla punkter, då skulle han med ha mina problem, inget jag önskar någon smiley Men han gillar nytt folk, men kan vara reserverad, där har vi nog en liten skillnad, ändå så hänger han med på allt roligt som händer, aldrig feg smiley Däremot så tror jag att han har många hemligheter... Många hemliga människor, många som man aldrig träffat, men som patriken hållet för sig själv! Eller så är jag bara nojjig, har blivit det på senaste året, kommer då och då, i många olika former. Men skulle ju prata lite om patriken, som jag vet en del människor inte gillar, men det är nog för att han är ganska rätt fram och säger vad han tycker, att han är så smart att han funderar ut vad som felas andras planer och tankar. En del kan inte ta kritik (som jag, men jag ser förbi den biten med patriken, och han känner mig nog så bra så han förstår på nått plan att jag inte gör det, även om vi aldrig diskuterat det) och dom har nog svårt för den biten med patriken.

Men just det där med att han kan luska ut saker som andra inte ens skulle komma att tänka på gör att jag tror att många (en del i hemlighet) tycker att han är väldigt smart, vilket som han själv sagt, igentligen är fel. Han använder nog bara sin hjärna på ett smartare sätt smiley

Ditt alldeles egna lilla svamphuvud, Robban smiley

  • Comments(0)//blogg.patriken.net/#post32

Fet o Körd...

FinurligtPosted by Patrik Bergström Wednesday, November 22 2006 13:51:41

Perfekta PatrikeN Pussar Passionerat Puckade Pinglor På Puben.

Suck.. är du besatt av mig.. du som försöker komma på mitt lösen? smiley

På söndag e sista dagen innan bloggen blir helt lösenordsskyddad. smiley

Se till att ha ett konto innan dess!

/PatrikeN

  • Comments(0)//blogg.patriken.net/#post28

Tung-vrickare.. .:P

FinurligtPosted by Jenny Jigler Tuesday, November 21 2006 21:29:07

Betty Botter bought a bunch of beautiful bananas

Later inte klokt.... men iaf.. tyckte den va lite skojig... smiley haha

  • Comments(1)//blogg.patriken.net/#post27

Tounge twister :P

FinurligtPosted by Jenny Jigler Monday, November 06 2006 22:52:47

smiley

How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?

A woodchuck would chuck all the wood he could chuck if a woodchuck could chuck wood!

En till:

He thrust his fits agains the post and still insist he sees the ghost

En till:

If you notice this notice you'll notice that this notice is not worth noticing

Hehe dom du! smiley

  • Comments(1)//blogg.patriken.net/#post9