PatrikeNs BLOGG

PatrikeNs BLOGG

Vad är detta?

Detta är version 2 av PatrikeNs officiella blogg. Här kan även DU bli medlem och ta upp saker som hänt dig och rör PatrikeN. Hör av dig till honom för att få ett konto! Information om trackback, tryck här!

Lördag, ensam, depp, suck. :(

TankarPosted by Patrik Bergström Saturday, September 04 2010 20:06:38

Det blev en trevlig fredagkväll, John och MH kom över o drack öl och snackade lite. :)
Deras tanke var att vi skulle gå ut, men jag hade ingen lust, pallar inte en massa klängiga människor just nu. Vill vara ifred eftersom jag fortfarande tänker på henne. F ö så brukar det bara vara människor som har psykogiska problem som går ut på krogen så tätt inpå. Jag skulle ha svårt att tro att en sån människa hade menat allvar med de känslor han eller hon haft. eller så är det väldigt omogna människor som försöker låtsas som ingenting och dränka känslor med alkohol. Om någon månad eller så ska jag nog palla det, även fast det egentligen inte är så lockande. Det var skönt att de tog det bra, de hade väldigt trevligt hos mig också. Det var skönt att liksom komma tillbaka till livet lite varsamt. :)

Det är kul att kompisar hör av sig nu.. så fort man slutar vara singel så försvinner vännerna.. o när man e singel så kommer alla direkt. Märkligt, men man ser vilka som är ens riktiga vänner iaf.. och inte bara sådana som än 'kompis' med mig när de vill ha något lagat.

Idag är en sån dag då man egentligen bara vill lägga sig.. fastän det inte är dags än. Det går inte att låta bli o tänka när man sitter själv.. må dåligt.. vara ledsen.. knepigt.
Ibland känns det som att det är tråkigt att hon inte har en blogg eller något.. så att man liksom får veta hur hon har det.. o att hon mår bra och är glad.. fast o andra sidan så är jag också glad att hon inte har det.. Det kan ju bli så att man blir ledsen också... men känslan att bry sig om någon som inte bryr sig tillbaka suger verkligen. ..och att jag inte kan låta bli det suger ännu mer. läste i vlt i morse om någon tjej som krockat vid lillhärad.. o hjärtat slår hårt o man är rädd att det är hon.. fastän det troligtvis inte alls är hon.. märkligt ändå.. varför ska jag bry mig om henne egentligen? om det skulle hända henne något så skulle det nog inte bli poppis om jag åkte dit och kollade läget av oro.

Så många problem.. så få lösningar..
Jag borde aldrig ha gett mig in i det här från start.. när jag anade oråd... :(

  • Comments(0)//blogg.patriken.net/#post191

Marianerdjupt

TankarPosted by Patrik Bergström Thursday, September 02 2010 22:39:37

Vad gör man en kväll när man känner sig nere..? man läser loggar!

Jag sparar alla konversationer med allt o alla.. sms, msn, icq, facebook osv.. :) Läste allt gammalt vi skrivit till varann, hon o jag.. fr o m första tillfället.. t o m sista orden, sista gången.. Det gick upp ett ljus.. jag såg något som jag aldrig reflekterat över förut. Antagligen märker man 'det' inte när det kommer utpyttsat i små doser över en längre period. Allt bli uppenbart när man streckläser varje ord i varje konversation som skett. Vad 'det' är tänker jag inte ta upp här, 'det' skall inte hängas ut till allmänn kännedom. Det är nog så enkelt att det stannar hos mig för resten av mitt liv.

I vilket fall som helst.. vilken skillnad i dynamiken på språket och mångfald, på så kort tid. Från egentligen "hur-bra-som-helst" till "Drama-Ångest-Pest", det är sjukt hur svårt det är att glömma vad man egentligen har, eller hade redan dagarna innan. När ögonen väl blir svartmålade så ser man inget annat än svart. Uppenbarligen blir man en helt annan person.. mål och känslor som bara fanns några dagar innan.. eller kanske timmar innan försvinner spårlöst. Det verkar så att man tappar bort själva poängen man hade från början.. "Hur började det egentligen, hur hamnade jag här.. EGENTLIGEN.. var det verkligen en blick av mörker som tog mig hit..?"

Skitsamma.. poängen är bara den att det det är så onödigt, ogenomtänkt.. kanske fegt.. jag vet inte. äsch, jag vet inte vad poängen är.. men i vilket fall så berörde det mig att läsa det.

  • Comments(0)//blogg.patriken.net/#post189

Orkar inte..

TankarPosted by Patrik Bergström Saturday, August 21 2010 23:25:00

Hon och jag kanske skiljer oss på en punkt. Om jag vore henne så skulle jag inte kunna låta bli att veta vad 'jag' tänker och känner. Jag skulle gå in på den här bloggen flera gånger om dagen.. ibland kanske en gång i timmen.

Jag har nog överskattat hennes känslor. :'(

Jag mår så dåligt... :(

  • Comments(0)//blogg.patriken.net/#post181

Monoton

TankarPosted by Patrik Bergström Friday, August 20 2010 00:33:19
Det har gått en vecka utan dig nu. Det känns konstigt.. Känns som jag inte betydde något, som om du har släppt det helt. Jag känner mig helt tom. Jag vet inte om jag ska våga ha känslor för dig, om de ens går att dölja. Orkar inte längre må såhär.

  • Comments(0)//blogg.patriken.net/#post178

Apati.

TankarPosted by Patrik Bergström Tuesday, August 17 2010 14:00:42

Drygt detta, legat i sängen i två dagar.. har inte lust att göra någonting. Fattar inte hur jag ska orka jobba.. Det får räcka med tjejer i mitt liv nu. Det slutar bara att man blir ledsen... iaf om man tillåter sig att älska dem. Det räcker tydligen inte att älska någon, o vilja någon väl så gott man kan. Om jag inte är tillräcklig så varför ska jag ens försöka mer.

jag visste att hon var osäker.. men aldrig att hon var så osäker som hon tydligen är. Hon utstrålar något helt annat. Jag hade antagligen varit en annan person om jag hade vetat.

Nu är jag ett monster.....

  • Comments(0)//blogg.patriken.net/#post175

Den sista spiken...

TankarPosted by Patrik Bergström Tuesday, August 17 2010 01:28:14
Första gången jag träffade dig, sommaren 2002 så föll jag direkt. Jag har alltid varit kinkig och haft principer om hur min drömtjej ska vara, allra helst under den perioden. Du talade trots det direkt till mitt hjärta och det hade ingen annan gjort före det. Du hade dina egna problem då, tonårsgrejer och var nog lite vilsen, det rann i vilket fall ut i sanden. Du hörde av dig någon gång på hösten, men jag ignoreade dig mest då. Förra året så fick jag av någon anledning kontakt med dig igen.. Det kändes lika bra då som första gången.. Om inte bättre.. Vi pratade hur mkt som helst på
msn ett tag innan vi träffades. Det klickade direkt. Kändes som om jag känt dig i hela mitt liv. Allt var så okomplicerat och underbart på ett sätt som jag inte känt innan. Det malde dock en del tankar i mitt huvud, du hade sårat mig förr. Du hann göra det igen, o igen. Första gången så bad du mig komma till bmb.. Och när jag kom så fick jag fingret. I vilket fall så envisades jag med att fortsätta vilja träffa dig, vilket är helt olikt mig. Det var underbart, några smågrejer ibland men i det stora hela så gjorde dy mig lycklig. Jag hade funnit det som jag letar efter i hela mitt liv. Plötsligt tog det slut.. Vi kastade hårda ord på varann. Vi hade någonstans på vägen inte kunnat släppa taget och lita på varann.. Istället börjar vi leta fel, omedvetet antar jag. Allt vi hittar radas upp inför varann, båda blir förkrossade. Om jag hade vetat att jag var ett stort monster i nio månader så hade jag gått för längesen. Jag har nog drömt om dig sen liten, innan jag ens träffat dig, o nu är det försent. Jag har varit en idiot och förlorat dig. Jag kommer nog aldrig kunna förlåta mig själv för det. Och jag kan inte ha kontakt med dig mer. Jag har blockat dig överallt, t o m tagit ner en app till telefon som blockerar dina samtal och SMS. Jag skäms och mår dåligt, du har fått mig att gråta för första gången på 15år.. Förlåt. Jag visste inte att jag var en mardröm för dig, jag trodde jag gjorde dig lycklig...

  • Comments(0)//blogg.patriken.net/#post174

Till den det vederbör.

TankarPosted by Patrik Bergström Monday, August 16 2010 09:33:52
De som av någon anledning hittat hit och läst inlägget om Micka. Det ska inte tas som fakta, utan hur jag upplever och känner situationen. Det är inget försök till smutskastning what so ever, men jag har rätten att säga hur jag känner. Man löser inga problem genom att hålla käften.

Jag har redan fått förklaringar på vissa grejer, och jag tror och hoppas resten också är missuppfattningar.

Precis som med de saker hon kastar på mig. Allt är mellan mig och henne, så jag uppskattar om ingen smutskastar henne eller mig pga det ni läst. Ni får skaffa er egen uppfattning istället.

  • Comments(0)//blogg.patriken.net/#post173

Balsam för själen

TankarPosted by Patrik Bergström Wednesday, January 16 2008 22:13:50

Jag rotade fram lite gamla hemmabrända cd-skivor som e sådär 7-8år gamla. Oh så underbart det är att lyssna på dem. De känns så genomtänkta o underbart komponerade.. precis rätt låtar o på rätt plats. Jag antar att bara jag skulle tycka det.. men jag vet att jag lånade ut dem några svängar här o där. Det är iaf så att jag får rysningar längs ryggraden när jag lyssnar på dem.. o en trygg känsla på något sätt. Livet var lite annorlunda på den tiden.. lite andra förutsättningar.

Ibland inser jag att jag kanske borde bjuda mer på mig själv, visa mer vad som finns hos mig.. vad som intresserar mig o sånt. Det finns mycket o hämta.. men jag inser det oftast inte förrän vid stunder som denna. :P jag antar att jag tar mig själv alltför givet.

  • Comments(0)//blogg.patriken.net/#post152
Next »